Roser til ROSE

 

Rose, Team Teatret

Min debutforestilling Rose på Team Teatret fik en rigtig god modtagelse af publikum, og blev også anmeldt meget positivt i både Information, Herning Folkeblad, og på bloggen Mortenhede.dk. Her er nogle udpluk af anmeldelserne:

Anne Middelboe, Information:

“Det er sjældent, at teaterforestillinger får så heftigt fat i tilskuerens følelser, at gråden overrumpler. Men sådan kan det altså gå i forestillingen ROSE på Team Teatret i Herning. Her aner man ikke, hvor meget man har involveret sig, før man pludselig opdager, at man hulker – og at tilskueren ved siden
af også gør det. ”

“Den nyuddannede skuespiller Sofie Ancher Vea spiller datteren – og hun brager igennem scenerummet med et intenst blik og sådan en heftighed i sin pigede krop, at man bliver helt lamslået over hendes livskraft. Hendes åndedræt er så heftigt, at tilskueren uvægerligt kommer til at trække vejret i takt med hende.”

“(…) Sofie Ancher Vea har sådan en klangstyrke i sin stemme og sådan en autoritet i sit blik, at selv en forløjet politiker ville gå til bekendelse over for hende.”

Dorte Kolding, Herning Folkeblad:

“Som Rose viser det nye ensemblemedlem Sofie Ancher Vea sig som en talentfuld ung spiller. Hun giver sin fortvivlede Rose-karakter en råstyrke, så man alligevel tør tro på, at hun har en chance for at komme videre i sit sort/rød/hvide liv. Hun mestrer de lange ordløse pauser med stærk symbolik og fysisk udtryk uden at forfalde til melodrama.”

Morten Hede, mortenhede.dk:

“Sofie Ancher Vea spiller datteren med et stort nærvær på scenen – og med store skuespiltekniske kundskaber. Hendes udtale af replikker og kropslige bevidsthed på scenen er på én gang naturlig og tydelig – hvilket normalt må anses som en svær balancegang.”

oktober 10, 2015