Pæne ord om de Anonyme Sexister

Vores seneste forestilling på Team Teatret, Anonyme Sexister, er blevet taget godt imod af både publikum og anmeldere. Herning Folkeblad og bloggen kulturtid.dk giver begge forestillingen 4 stjerner, og skriver b.la. sådan her:

AS_Emma_Nicky_bredformat

“Sofie Ancher Vea lægger nye lag på sit scoreboard som den omvendte misbruger, der påtager sig rollen som coach i terapirummet. Hun har en fantastisk udstråling, der giver løfter fremadrettet.” – Kurt H. Jørgensen, Herning Folkeblad

“Der er en god, naturlig rytmik og timing mellem skuespillerne og replikkerne. Især sprudler Sofie Ancher Vea, i den afgørende rolle som Emma, med en svedsdryppende spillelyst og talentfuld variation i komik og alvor.” – Carsten Gjerløv, kulturtid.dk

“Alle 4 skuespillere (…) gør det godt. Det er dog værd at fremhæve Sofie Ancher Vea som Emma, som nærmest har hovedrollen. Der er en vild spillelyst, og hun mestrer balancen mellem komikken og alvoren i temaet perfekt.” – Christian Skovgaard Hansen, Ungt Teaterblod

Læs mere om forestillingen på Team Teatrets hjemmeside

maj 05, 2016